Added by on 2012-05-12

Una fulla, una branca, un tronc… Tots els racons de qualsevol bosc del món, respiren.
Si t’esforces, escoltaràs els seus batecs, la vida que en ells es troba I mou de forma màgica.
És la seva essència, són les fades que en ells habiten.

Essència de Fades, és el nom de la nova col·lecció de Jordi Dalmau per a núvies 2013.
El jove dissenyador, ha impulsat els somnis d’aquests éssers misteriosos, per a vestir núvies atrevides i sensuals, que amaguen sota voluminoses sobrefaldilles la seva figura perfectament marcada, donant la possibilitat de lluir dos estilismes diferents en un mateix dia.

Les núvies de color segueixen essent les amfitriones d’aquests nous dissenys nupcials, mantenint així una de les característiques principals de la firma. No obstant això, com petits flaixos de llum que s’entreveuen pels arbres, els tons blancs permeten complaure a les núvies que desitgen envoltarse de suaus carícies.

L’artesania de cadascun dels Models, s’ha enriquit amb sedes naturals i rics brocats, que conviuen amb tot tipus de tuls, ja siguin sedosos, prisats, plumetti… Per oferir un volum màgic a les creacions.

Des de l’any 2001, Jordi Dalmau Núvies, s’ha consolidat com una empresa dinàmica, disposada a trencar motlles al sector nupcial donat el seu compromís pel color en els vestits de núvia, i que des del seu propi taller a Barcelona, ha aconseguit millorar les seves col·leccions plenes d’il·lusió, diferenciació i originalitat.