Added by on 2012-05-12

La nova col·lecció 2013 de Matilde Cano ‘Jazz Story’ està inspirada en el món del jazz dels anys 20.
Més enllà del Charleston, el Cabaret i Al Capone, el ritme passional ens descobreix unes propostes elegants i sofisticades. I és que els “feliços vint” van significar l’eclosió d’aquesta música, que avui segueix sent un símbol de vitalitat i intel·ligència.

Els looks de Matilde Cano van dirigits a la dona actual amb una forta personalitat i una seguretat en sí mateixa inigualable. Colors suaus amb subtils pinzellades en metal·litzats es barregen amb lluminosos blaus sense oblidar els les formes acampanades. Aquests es conjuguen magistralment amb els blancs i negres casi sempre presents en el particular món de Matilde Cano. Pel que fa al dissenys, destaquen per la figura a la cintura, allargant la figura, teixits lànguids, a vegades, meravellosament brodats. També sedes setinades que ens materialitzen a una flapper contemporània. Delicades plomes o serrells en moviment fan la resta per una imatge sensual i dinàmica.
A més a més dels vestits de festa, Matilde Cano proposa complements tals com els tocats, de la mà de Ropero de Pi i sabates de MeNbur, ideals per oferir el plus al look.
La nova col·lecció “Jazz Story” convida a la dona actual a somiar, i la transporta a un món passat ple d’estil, una època daurada.