Details

Added by on 2012-12-03

Organitzar un casament no és una tasca gens fàcil. Buscar restaurant, trobar data a l’església, triar vestit, enviar invitacions, pensar en el menú, escollir el ram de núvia… Per assessorar a les parelles en la presa d’aquestes complicades decisions, l’hotel restaurant Can Marlet va organitzar una jornada de portes obertes durant la qual les parelles assistentsvan poder trobar moltes i bones respostes a les seves preguntes. La cita va ser el 4 de Novembre de 2012 a partir de les 11:30h, a les instal·lacions de Can Marlet, en ple Parc Natural del Montseny.

Una jornada festiva i dedicada especialment a les parelles que es casaven, perquè gaudissin d’un dia especial i màgic en un entorn natural de gran bellesa amb un ambient de pau i harmonia. Per això, Can Marlet va organitzar una cerimònia civil en directe en la qual el nuvi anava vestit per Carlo Pignatelli i la núvia per Pronovias. A més, es va oferir alguna mostra de cuina acompanyada de cava i refrescs perquè els assistents gaudissin de l’entorn, l’espai i els expositors.

La jornada de portes obertes va comptar amb la participació de firmes de la talla de Pronovias, Carlo Pignatelli, GuiaNupcial, Halcón Viajes, Caricaturista Juanjo, Limusines Girona, Perruqueria i Maquillatge Tere Afán, Solà Joiers, Flors Fontanillas, Garriga Flors, Núvies d’Or i La Favola Eventos.

Can Marlet

Can Marlet – Montseny
Ctra Breda-Riells km 6.5
17404 Riells de Montseny
T. 902 200 708
www.canmarlet.com