Added by on 2012-05-12

El blanc unit als colors pastel són els protagonistes de la nova col·lecció de núvia Rosa Clará per al 2013. Una col·lecció inspirada en les tendències de moda del moment donat que els colors pastel actualment ja són presents a totes les passarel·les i ara només faltava que s’incloguessin dins la temàtica dels vestits de núvia.

La dissenyadora aquest any presenta una col·lecció molt nova, on cal destacar-ne els teixits amb que estan fets els vestits: gases plisades, reas, setí de ras, tuls plisats, tafetà i flors brodades sobre organza. Uns teixits meravellosos i per a totes les núvies; n’hi ha que volen vestits més rectes, n’hi ha que prefereixen més volum…Però tot i la varietat de dissenys, sempre cal destacar que el producte de Rosa Clará és garantia de qualitat perquè tots els teixits es treballen a Barcelona i són comprats a Europa: Itàlia, França, Bèlgica, etc.

Enguany, Rosa Clará ha volgut sorprendre amb la presència del model Andrej Pejic. Una estrella en el món de la moda que ha desfilat pels dissenyadors més importants i ha sabut treure’s el màxim partit, aprofitant la seva ambigüitat dins i fora de les passarel·les. Home o dona, els dissenyadors busquen en ell la seva funcionalitat i sobretot, ser el reclam de tots els mitjans de comunicació. I com que una desfilada és un espectacle, diu Rosa Clará, ella l’ha volgut crear a través d’aquesta aposta personal que sembla que ha tingut bona acceptació però també ha rebut algunes crítiques.

Per últim, la firma destaca, com a novetat, que estan traient al mercat col·leccions de comunió, de joies, i fins i tot vestits de festa, que estan sent tot un èxit.


www.moda-barcelona.com