Added by on 2012-01-31

Señor està d’enhorabona perquè enguany celebra els 50 anys de la firma, i volen aprofitar qualsevol ocasió per compartir l’alegria amb els seus clients.
També han aprofitat la ocasió per dissenyar una col·lecció especial, l’Edició exclusiva 50′, que busca portar aquells petits detalls del vestit, exclusius de sastreria, a l’abast de tots els nuvis i acompanyants que ho desitigin.

A Señor els nuvis hi trobaran, a banda de les firmes nacionals i internacionals, vestits de producció pròpia, que es fan a la sastreria, en què el disseny i l’estil s’adapta a la personalitat de cada home.

A més de vestits, els nuvis també comptaran amb tots els complements ideals per a la cerimònia: armilles, corbates, cinturons, sabates…
La idea final és que el nuvi, una vegada escollit el vestit i els complements, es miri al mirall i es trobi elegant, a gust amb el que ha triat i que, alhora, mantingui la seva personalitat.

Un aspecte a destacar de la firma, del qual Señor en pot presumir, és haver vestit quasi tot el bàsquet català: el Manresa, el Barça i, des de fa poc, al Joventut de Badalona.