Added by on 2011-07-29

A primera hora del matí arribem a casa de la Jessica, a Badalona. El nostre reporter Toni, que porta un vestit de nuvi cedit per Señor, comença la ruta pel pis i parla amb els familiars més propers a la núvia.

El pare i la mare ens diuen que la núvia va molt guapa però que està una mica nerviosa. Però nosaltres ho volem comprovar de primera mà i entrem a la seva habitació per veure com es troba. Definitivament està fantàstica i sembla que més tranquil·la del que ens han dit.

Després que el jove padrí llegeixi el poema que ha preparat marxem cap a l’església, on ens espera un nuvi, l’Oriol, amb moltes ganes de casar-se i celebrar-ho amb tota la família.
La família d’ell està molt contenta i espera que la parella duri molts anys junts…uns 30 mínim, com els pares. La germana del nuvi diu que intentarà trobar la seva mitja taronja a la boda. Qui sap si, d’aquí poc, li toca a ella casar-se!

Comença la cerimònia, molt emotiva i amb una parella plena de complicitat. Quan aquesta finalitza, fora del recinte religiós els espera una sorpresa espectacular: un gran llançament d’arròs, però també un fantàstic recital de tota la Colla de Diables de Nou Barris, d’on els nuvis també en formen part. A partir d’ara, però, tocarà fer bondat!

Els convidats ja han arribat al restaurant i, mentre van menjant tot el que hi ha preparat a l’aperitiu, deixen uns quants missatges als nuvis i també una cançó final!

Després de fer-se moltes fotografies, la Jessica i l’Oriol arriben al restaurant. No sabem si els haurà quedat alguna cosa per picar, però per ells el que compta és que la cerimònia ha anat molt bé i que ara només els toca gaudir i divertir-se molt al viatge de lluna de mel, a Riviera Maya!

Moltes felicitats, Jessica i Oriol!