Added by on 2011-07-20

De bon matí ens plantem a casa de la Laia, a Sant Boi, enmig d’un paisatge ple de palmeres i amb en Toni, el nostre reporter, que estrena el seu nou vestit de nuvi cedit per Señor.

El pare i la mare ens diuen que la núvia va molt guapa però que està molt nerviosa, i el padrí, per la seva banda, té el poema preparat i a punt per a llegir-lo. La germana,que està a primera fila, observa amb atenció per si algun dia també li toca a ella casar-se.

Després de recórrer la casa entrem a l’habitació de la Laia, on ens espera ella ja vestida amb un vestit espectacular i a punt per a fer-se les fotografies.

Després d’això acompanyem a la núvia, que va en limusina, des de casa seva fins al restaurant El Lledoner, on es pressent una cerimònia plena de sorpreses!

Primer parlem amb el nuvi, en Salva, que va molt guapo i està força tranquil. Ens explica que va conèixer la Laia en un McDonald’s als 17 anys i que, després de viure junts un temps, té moltes ganes de casar-se amb ella.

Comença la cerimònia i una de les sorpreses per a tots els presents és que els anells arriben directament del bec d’un mussol, que aterra al braç del Salva.

Quan acaba la cerimònia els convidats deixen els missatges als nuvis i just després se’n van a menjar una mica d’aperitiu.

Els nuvis estan molt satisfets de com ha anat tot i la Laia, que aprecia molt GuiaNupcial, deixa un missatge a les núvies del fòrum: ‘Tot el que he viscut avui és gràcies a vosaltres’. I també ens diu que aviat la veurem per Socpetit….Nosaltres l’esperem amb els braços oberts!

Moltes felicitats, Laia i Salva!