Added by on 2012-05-12

El blanc unit als colors pastel són els protagonistes de la nova col·lecció de núvia Rosa Clará per al 2013. Rosa pal, verd aiguamarina, blau cel, blancs naturals s’uneixen en dues línies que composen una col·lecció que enalteix la feminitat de la dona en estat pur:

- Línies aèries, compostes per vestits plisats i setinats, realitzats en gasa, tul i punt de seda que aconsegueixen un moviment vaporós i elegant.
- Volum: Vestits amb faldilles voluminoses i lleugeres, curts, sirena, camises i abrics de flors compondran una aposta impactant gràcies a la gran novetat d’enguany: la innovació a través dels teixits de fantasia aplicats sobre els vestits de núvia. Les flors brodades seran la gran sorpresa dins de la temporada.

Teixits: gases plisades, reas, setí de ras, tuls plisats, tafetà i flors brodades sobre organza.
Colors: Blanc, verd aiguamarina, blau cel, rosa pal. Els tons pastel són els colors utilitzats en la col·lecció.
Accessoris: arracades amb pedres de colors, diademes a joc amb els tons dels vestits i estoles de plomes realitzades amb els mateixos colors de la col·lecció.

Sumant tots aquest elements, Rosa Clará crea una col·lecció elegant i femenina, amb les referències de la temporada i mai oblidant que la bellesa de la núvia és el més important.


www.moda-barcelona.com